"EFS står för Evangeliska Fosterlands-Stiftelsen och är en inomkyrklig rörelse som bildades 1856. EFS präglas av både närhet och öppenhet. Den mindre gruppens värme och den större gruppens möjligheter förenas i EFS. I gemenskapen finns det plats för Dig!"

Om EFS Blåsmark

Känn dig välkommen till EFS Blåsmark
EFS Blåsmark består av dess medlemmar och de som vill finnas i föreningen och verka där. EFS Blåsmarks huvudsakliga verksamhet bedrivs i det som i folkmun kallas, Bönhuset även om EFS Blåsmark inte är begränsad till ett hus.
I EFS Blåsmark får alla rymmas i alla åldrar. I Bönhuset möts man i barn- och ungdomsverksamhet, här möts man till gudstjänst och kyrkfika, mellandagspalt och sångkör, träffpunkt och bön och samtal. Öppet hus och cafékvällar mm mm.
EFS Blåsmark vill vara en öppen mötesplats för de som bor i Blåsmark med omnejd och bli en plats att samtala om livet och tron.
Känn dig mycket välkommen!

- - -

Uthyrning av lokaler
EFS Blåsmark har fina nyrenoverade lokaler som vi hyr ut till tex minnesstunder, dop och kalas. Att enbart hyra ihopfällbara bord och stolar går också bra.
Notera att våra lokaler är en drog- och alkoholfri miljö.
Kontakta Eva Dahlbäck 070-352 14 56


Panttunnan
Sedan 2005 har vi haft en, numera två panttunnor vid återvinningsstationen i Blåsmark, Där kan man lämna burkar och plastflaskor som sedan pantas och intäkterna går oavkortat till gatubarnsarbete i Addis Abeba, Etiopien. Pengarna förmedlas via EFS projekt i samarbete med organisationen HCE, Hope for children in Ethiopia.

Under 2021 blev resultatet 17500kr, vilket är rekord! Just nu är det Staffan Risberg, Roger Lidström och Ingvar Marklund som turas om att regelbundet tömma tunnorna och panta. Om du har frågor eller synpunkter kontakta Staffan 070-568 46 53
Stort TACK till alla som bidrar! Intäkterna gör stor skillnad för utsatta barn i Addis Abeba!


Swish och bankgiro
EFS Blåsmark tar emot pengar till föreningen för den som vill ge en gåva.
Swishnumret är 123 427 76 12
Bankgirot är 5947-7885
Tack för din gåva!