"EFS står för Evangeliska Fosterlands-Stiftelsen och är en inomkyrklig rörelse som bildades 1856. EFS präglas av både närhet och öppenhet. Den mindre gruppens värme och den större gruppens möjligheter förenas i EFS. I gemenskapen finns det plats för Dig!"

Om EFS Blåsmark

Känn dig välkommen till EFS Blåsmark
EFS Blåsmark består av dess medlemmar och de som vill finnas i föreningen och verka där. EFS Blåsmarks huvudsakliga verksamhet bedrivs i det som i folkmun kallas, Bönhuset även om EFS Blåsmark inte är begränsad till ett hus.
I EFS Blåsmark får alla rymmas i alla åldrar. I Bönhuset möts man i barn- och ungdomsverksamhet, här möts man till gudstjänst och kyrkfika, mellandagspalt och sångkör, träffpunkt och bön och samtal. Öppet hus och cafékvällar mm mm.
EFS Blåsmark vill vara en öppen mötesplats för de som bor i Blåsmark med omnejd och bli en plats att samtala om livet och tron.
Känn dig mycket välkommen!

- - -

Uthyrning av lokaler
EFS Blåsmark har fina nyrenoverade lokaler som vi hyr ut till tex minnesstunder, dop och kalas. Att enbart hyra ihopfällbara bord och stolar går också bra.
Notera att våra lokaler är en drog- och alkoholfri miljö.
Kontakta Karolina Viklund på tel: 070-225 96 89

Panttunnan
Vid återvinningsstationen i Blåsmark finns en grön panttunna. Där kan den som vill lämna sina burkar. Tunnan töms varje vecka och pantpengarna går bl a till olika projekt som EFS driver i Afrika.
Intäkterna brukar uppgå till ca 11 000:- varje år. Tack för din burk - den gör nytta!

Swish och bankgiro
EFS Blåsmark tar emot pengar till föreningen för den som vill ge en gåva.
Swishnumret är 123 427 76 12
Bankgirot är 5947-7885
Tack för din gåva!